Naše stránky v rámci poskytování služeb využívají soubory cookies, pokračováním v návštěvě souhlasíte s jejich používáním. Použití cookies si můžete nastavit ve svém prohlížeči, nebo v preferenci ochrany soukromí v patičce stránky.

Nákup s jistotou od roku 2009
  1. Doprava zdarma u všech matrací
  2. Večerní dodání zdarma ve vybraných lokalitách*
  3. Vrácení/výměna do 14ti dní zdarma*
  4. Odvoz staré matrace zdarma*
  5. Tisíce spokojených zákazníků
  6. Matrace české výroby
  7. 9 let na trhu
  8. Zlatý certifikát ověřeno zákazníky Heureka
    *viz obchodní podmínky

Tvrdší matrace Favorit Hard 18 v akci za 2649Kč s dopravou a polštářem zdarma

 


O NÁS » Recenze

Přidáno: 19.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlost, ochota, spolehlivost, dobrá cena

 

 

Přidáno: 19.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Žádné nemám - ale po nákupu jsem spokojen..

 

 

Přidáno: 18.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Doručení domů a odvoz stare madrace. Slušná cena. Děkuji.

 

Přidáno: 17.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Super

 

Přidáno: 17.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Zkušenost dobrá

 

 

Přidáno: 16.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Objednáno v sobotu odpoledne a už za chvíli zástupce obchodu telefonoval, že zboží v pondělí odešlou, což bylo splněno.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za recenzi, jsme rádi, že jste spokojeni

Jan, Matracezahubicku.cz
 

Přidáno: 15.10.2019

Ověřený zákazník

  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

rychle dodani

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za recenzi.

Jan, Matracezahubicku.cz
 

Přidáno: 15.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Velice vstřícné jednání paní Andrei Bulínové.

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za recenzi a jsme moc rádi, že jste byla s námi i s matrací dle našeho tel. hovoru spokojená.

Kolegyni budeme s radostí informovat o Vaší spokojenosti :-)

Hezký den,
Jan, Matracezahubicku.cz
 

Přidáno: 15.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Rychlost dodání,matrace výborná,skončily bolesti zad. Doporučuji

 

Vyjádření našeho obchodu

Jano, moc Vám děkujeme za recenzi a jsme rádi, že jste s naší matrací Tony spokojená. Patří k velmi oblíbeným, ortopedickým matracím, plusem je také výška 25 cm a paměťová pěna.

Hezký den,
Jan, Matracezahubicku.cz
 

Přidáno: 15.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Nevím o žádné

Pro:

Vše proběhlo rychle a bez obtíží.

 

Přidáno: 14.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Přehledné stránky obchodu,rychlá zpětná reakce,paní na telefonu velmi příjemná.Rychlé dodání zboží.které bylo pečlivě zabalené .

 

Vyjádření našeho obchodu

Moc děkujeme za pěknou recenzi.

Jan, Matracezahubicku.cz
 

Přidáno: 14.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

Kúpila som si matrace favorit 16 prišli zmotané a stlačené, čo by nebol problém. Keď som ich rozbalila hneď sa mi nezdala výška matracov, tak som ich hneď zmerala a uvádzaných 16 cm nemali. Samozrejme, že som ich hneď reklamovala. Musím uznať, že boli ochotní poslali mi návod ako správne odmerať výšku a odfotila som to. Reklamáciu uznali, matrace vymenili a tentokrát prišli nestlačené. Aj tak si ale myslím, že 16 cm výšku nemajú. Čo sa mi nepáči je, že v popise na internete majú uvedenú výšku 16 cm a keď prídu matrace v papierovom popise zrazu vidíte výška cca 15cm a obal 1cm , čo si myslím by malo byť uvedené aj na internete. Ďalej je v návode napísane, že podľa uvedenej smernice výška matrace môže mať odchýlku 10 mm nebo 10% (platí nižší z techto údajů), čo si myslím že zámerne využívajú a je to rovno nastavené tak, aby ten matrac bol v limite ale ani tých 15 cm bez obalu nemá (môj osobný názor). Z týchto dôvodov matrac favorit 16 neodporúčam kupovať lebo namiesto 16 cm matrace budete mať aj s obalom 14 -14,5 cm matrac.

 

Vyjádření našeho obchodu

Hezký den,

mrzí nás Vaše recenze. V rámci reklamace jsme se Vám snažili maximálně vyjít vstříc a matraci jsme zdarma a rychle vyměnili přímo u Vás na adrese.

Co se týče výšky matrací, je uváděná vždy jako celková výška vč. potahu, tak jak je uvedeno také na přiloženém letáčku u matrace. Výšky se řídí směrnicí ČSN 91 1010. Jelikož se jedná o matraci s anatomickou profilací, která je po celé délce matrace různě vysoká, je nutné matraci správně změřit položenou na rovné ploše - na krajích může mít matrace nižší výšku z důvodu anatomické profilace, která právě díky svému tvaru má daný efekt.

Pokud ani vyměněná matrace, která prošla 100% výstupní kontrolou nesplňuje daný rozměr, rádi Vám zajistíme její výměnu či vrácení peněz.

Naší prioritou je spokojenost našich zákazníků.

Hezký den,
Jan, Matracezahubicku.cz
 

Přidáno: 13.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

spokojenost

 

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme :-)

Jan, Matracezahubicku.cz
 

Přidáno: 13.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

Výběr zboží bez běhání po obchodech a doručení na adresu

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme za pěknou recenzi.

Jan, Matracezahubicku.cz
 

Přidáno: 13.10.2019

Ověřený zákazník

  •  dodací lhůta
  •  kvalita dopravy
  •  kvalita komunikace

 

Pro:

přehledný obchod, rychlé jednání, rychlá spolehlivá doprava

Vyjádření našeho obchodu

Děkujeme Vám za recenzi :-)

Jan, Matracezahubicku.cz