banner
banner
banner
banner
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne 8-20 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nákup s jistotou od roku 2009
  1. Doprava zdarma u všech matrací
  2. Večerní dodání zdarma ve vybraných lokalitách*
  3. Vrácení/výměna do 14ti dní zdarma*
  4. Odvoz staré matrace zdarma*
  5. Tisíce spokojených zákazníků
  6. Matrace české výroby
  7. 9 let na trhu
  8. Zlatý certifikát ověřeno zákazníky Heureka
    *viz obchodní podmínky

Tvrdší matrace Favorit Hard 18 v akci za 2649Kč s dopravou a polštářem zdarma

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Imper-art s.r.o., se sídlem Boettingerova 18a, 301 11 Plzeň, IČ 26380439, DIČ CZ26380439, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C., vložka 16700 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

    • zasílání obchodních sdělení, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to například úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu, zasláním dopisu, emailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na vlastní žádost fyzické odstranění osobních údajů z databáze e-mailového nástroje
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Matrace na míru

Vyrobíme jakoukoliv matraci na míru podle Vašeho požadavku, stačí vyplnit nabídkový formulář na této stránce a nejpozději do druhého dne od nás máte nabídku :-) 

Vaše recenze

„Jsem velmi spokojená. Objednávka mi byla ihned potvrzená a druhý den paní zavolala a dohodly jsme se o termínu zaslání . PPL také v co nejkratším termínu dodala. Matrace jsou velmi příjemné, drží tvar, jsem spokojená.“

Zdenka, 4.10.2019

Potřebujete poradit?
Logo
Matracezahubičku.cz
(Po-Ne 8-20 hod)
© Matracezahubicku.cz
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.