banner
banner
banner
banner
Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne 8-20 hod)
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nákup s jistotou od roku 2009
  1. Doprava zdarma u všech matrací
  2. Večerní dodání zdarma ve vybraných lokalitách*
  3. Vrácení/výměna do 14ti dní zdarma*
  4. Odvoz staré matrace zdarma*
  5. Tisíce spokojených zákazníků
  6. Matrace české výroby
  7. 9 let na trhu
  8. Zlatý certifikát ověřeno zákazníky Heureka
    *viz obchodní podmínky

Tvrdší matrace Favorit Hard 18 v akci za 2649Kč s dopravou a polštářem zdarma

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti Imper-art s.r.o., se sídlem Boettingerova 18a, 301 11 Plzeň, IČ 26380439, DIČ CZ26380439, zapsaná u Krajského soudu v Plzni, oddíl C., vložka 16700 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 230 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Poskytovatel služby Zboží.cz, společnost Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů
Matrace na míru

Vyrobíme jakoukoliv matraci na míru podle Vašeho požadavku, stačí vyplnit nabídkový formulář na této stránce a nejpozději do druhého dne od nás máte nabídku :-) 

Vaše recenze

„Jsem velmi spokojená. Objednávka mi byla ihned potvrzená a druhý den paní zavolala a dohodly jsme se o termínu zaslání . PPL také v co nejkratším termínu dodala. Matrace jsou velmi příjemné, drží tvar, jsem spokojená.“

Zdenka, 4.10.2019

Potřebujete poradit?
Logo
Matracezahubičku.cz
(Po-Ne 8-20 hod)
© Matracezahubicku.cz
 
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.